VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen en antwoorden

Hieronder vind je vragen die ons vaak gesteld worden. Als jouw vraag er niet tussen zit, kun je altijd contact met ons opnemen. Hier vind je onze contactgegevens.

Wanneer vindt de dertiende editie van LOOP Leeuwarden plaats?

LOOP Leeuwarden 2019 vindt plaats op zondag 19 mei 2019. Begin alvast met trainen! Dat kan op een heleboel plekken in de stad, Kijk bijvoorbeeld eens bij Lionitas en LoopGroep Leeuwarden!

Ik heb er zin in! Vanaf wanneer kan ik me inschrijven?

Je kunt vanaf 1 januari 2019 inschrijven. Dat kan hier.

Kan ik wandelen tijdens LOOP Leeuwarden?

Veel van onze wandelaren pleiten er al langer voor: zet de wandelaars eens extra in de schijnwerpers. Daarom willen we in 2019 een aparte wandel-LOOP Leeuwarden organiseren. Datum en afstanden daarvoor gaan we binnenkort plannen en bekendmaken. Meer informatie over wandelen bij LOOP Leeuwarden vind je hier.

Ik wil vrijwilliger worden! Waar kan ik mij aanmelden?

Dat vinden we top: zonder vrijwilligers geen LOOP Leeuwarden! Meer informatie over vrijwilligerswerk bij LOOP Leeuwarden vind je hier. Direct aanmelden? Neem contact met ons op!

Ik vind gezondheid en bewegen belangrijk en wil LOOP Leeuwarden sponsoren. Hoe doe ik dat?

We zijn erg blij met onze sponsors, nieuwe sponsoren zijn van harte welkom! Meer informatie over sponsoren vindt u hier. We gaan graag met u in gesprek over een aanbod dat bij u past!

Ik heb een opmerking of een idee voor LOOP Leeuwarden, waar kan ik terecht?

We zijn blij met meedenkende LOOP’ers! Ideeën en opmerkingen kun je hier kwijt. We komen er dan zo snel mogelijk op terug.

Mijn vraag staat er niet bij...

Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

ONZE SPONSOREN

 

 

 

Uw bedrijf ook hierboven in beeld en veel exposure in de aanloop naar het loopevenement van Leeuwarden? Onder andere vermelding op alle posters en kaarten, vermelding in onze krantenadvertenties, mogelijkheid om leuke content voor uw social media te creëren en exposure tijdens het evenement. Neem contact met ons op!